Import van Spaanse wijnen
   
HomeBodegasWijn WijzerGeschenkenVerpakkingPraktische InfoNieuws
 
Cava Varias Al.legoria Brut Nature Reserva -

11,95

D.O. Cava

Verpakking per 6

30% Macabeo, 40% Xarel.lo, 20% Parellada & 10% Chardonnay, methode traditionelle, minimum 24 maanden 'en rima' (=sur lattes)
Licht strogeel, fijne doorlopende belletjes.
Zacht en delicaat aroma met frisse toetsen van venkel, volle impressies van rijp fruit, mooie gistaroma's. Sappige mond, fijne belletjes, mooie zuiverheid, puur, met mooi structurerend bittertje.
Zuiver en elegant!

Cavas Varias   Geef alle wijnen
Het wijnhuis werd opgericht in 1918 door de familie Miró in Sant Sadurní D'Anoia, het hart van de Alt Penedés, en wereldwijd bekend als bakermat van de 'Cava'. De kelders en het wijnhuis bevinden zich in het historische centrum van het dorp, en zijn altijd verbonden geweest met de familie Miró vanaf de oprichting tot het midden van 2003.
In 1928 voltooide de beroemde architect César Martinell de bouw van de kelders en modernistische paleis.
Ondersteund door die traditie, wijsheid en ervaring, brengen de nieuwe eigenaars, familie Varias,  radicale verandering in de ontwikkeling van de producten, gebruikmakend van hedendaagse innovatie en technologie om bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van een kwalitatetsstatus van Cava.

Bij Cava Varias hebben ze geleerd van de natuur, leven en beleven in en met de natuur, de werkelijke waarde ontdekkend van de woorden die deel uitmaken van het dagelijks werk, dag na dag, TIERRA, VIÑA, UVA ... betekent liefde en respect voor goed werk, betekent evolutie en perfectie, betekent harmonie, betekent toekomst ...


Espavino, Leuvensestraat 90, B-3051 Sint-Joris-Weert, Telefoon: +32 (0)16 47 09 04, Fax: +32 (0)16 47 27 40, Mail naar info@espavino.be voor meer informatie of vragen.